Legfrissebb kommentek

Feed

Képek tucatszámra

2010.02.16. 07:16 Türkenhilfe

A HEGYVIDÉKI-TUDAT

A kerület belső kereskedelmét élénkítendő hívta életre a Hegyvidék Kártya programot az Önkormányzat. Akik a kerületben élnek és vásárlásaikkor felmutatják, 5-20% közötti árengedményt kaphatnak a termékek vagy szolgáltatások áraiból. A program sikeresnek mondható, eddig többezren igényelték a kártyát, valamint többszáz elfogadóhely csatlakozott hozzá, így már messze túlnőtte a hegyvidéki kereteket is, Budapest többi kerületében és néhány vidéki településen is kedvezményre jogosít. Az elfogadóhelyek folyamatosan bővülő listája megtalálható a Hegyvidék Kártya weboldalán  és az erre kiadott füzetben. A kártya 580 Forintért igényelhető egy egyszerű on-line adatlap kitöltésével.

Bevezetésével érzelmi húrokat is pendítenek: az alábbiak olvashatók a részletek menüpont alatt :

"A kártya szorosabbra fűzi majd a kerület lakosainak és kereskedőinek, szolgáltatóinak viszonyát, és a „Hegyvidéki” –tudat erősítésével minden bizonnyal hozzá fog járulni a helyi, lokálpatrióta érzelmek erősödéséhez."

Valóban létezik ilyen?

szerintünk: (5/5)
Neked mekokra a Hegyvidéki-tudatod?: (3,5/5)

2 komment

Címkék: 12 hegyvidék kártya


A bejegyzés trackback címe:

https://tucat.blog.hu/api/trackback/id/tr341754172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

   2010.02.16. 08:33:11

Mióta ott lakom, nekem van Hegyvidék-tudatom, az ismerőseim már unják is. :)
süti beállítások módosítása