Legfrissebb kommentek

Feed

Képek tucatszámra

2009.06.25. 20:23 Türkenhilfe

PÁLYÁZAT

Hegyvidéki részletek címmel fotó- és grafikai pályázatot hirdet a Hegyvidéki Önkormányzat.

A pályázóktól teljes anyagot várunk egy éves naptár elkészítéséhez.
Semmiféle szakmai megkötést nem támasztunk, szabad asszociációk, képszerkesztési technikák megengedettek, így a fotók mellett akvarell, grafikai és ceruzarajzot is szívesen fogadunk.
 
Az egyénileg összeválogatott, megkomponált képeket, fotósorozatokat, montázsokat, rajzokat, stb digitális formában várjuk az Önkormányzat polgármesteri titkárságára (1126 Budapest, Böszörményi út 23-25).
A CD-re vagy DVD-re írt képeket JPG formátumban (legalább 1024 x 1536 pixel) kérjük leadni, mellékelve a kép szerzőjének a nevét, elérhetőségét (e-mail cím, telefonszám) és aláírását.
 
A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy az Önkormányzat a pályázattal kapcsolatos publikációkban a képeket térítésmentesen használja. A művek további felhasználása a szerzői jogok tulajdonosának írásos engedélyével történik.
 
A pályázótól - elképzelése szerint - havi lebontású naptár esetén 12 + 1 darab képet, heti naptár esetében 52 + 1 darab alkotást kérünk.
 
A szakmai zsűri által kiválogatott és a legjobban sikerült pályázatokból 2009 szeptemberében, a Hegyvidéki Ősz keretében kiállítást szervezünk. A pályázókat ennek részleteiről a megadott e-mail címen értesítjük.
 
Fődíj: 200.000 Ft értékű műszaki utalvány
II. díj: 100.000 Ft értékű műszaki utalvány
III. díj: 50.000 Ft értékű műszaki utalvány
 
Leadási határidő: 2009. augusztus 18.
 
 
Hegyvidéki Önkormányzat

Szólj hozzá!

Címkék: fotópályázat


A bejegyzés trackback címe:

https://tucat.blog.hu/api/trackback/id/tr811208513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása