Legfrissebb kommentek

Feed

Képek tucatszámra

2009.08.14. 06:11 Türkenhilfe

HATÁRKŐ A HATÁRŐR UTCÁBAN

csunyapalacsinta írta a következőket:

"Felháborító hogy zsákutcásították a Határőr út Istenhegyi úti végét. Nyilván az ott lakók járták ki a Hatóságnál, mert nem tetszett neki az átmenő forgalom. Most az Abos utcára terelődik ennek az iránynak a forgalma is. Én az Abos utcaiak helyébe tiltakoznék emiatt, mert most 3 család látszólagos nyugalma miatt (a motorosok továbbra is elférnek az oszlop mellett!) egy kis lakótelepnyi csoport érdeke sérül. Az utcát egy kb. 20 cm-es oszlop \\\"zsákosítja\\\" ketté. Mindkét végén zsákutcát jelző kresztábla. Az oszlop kétoldalán: mindkét irányból behajtani tilos tábla, ami vicces, hisz\\\' emögött tényleges szakaszok szoktak lenni, nem pedig centiméterek. Persze a kerületi lapban erről egy szó sem esett..."

A Hegyvidék később írt az említett változtatásról: a gyalogosok védelmében alakították zsákutcává a Határőr út Istenhegyi út felé eső végét. Nincs tudomásunk róla, hogy az említett szakaszon történtek-e balesetek, de kétségtelenül nehezen fér el itt egymás mellett egy gyalogos és egy autó.

 

Szólj hozzá!

Címkék: forgalom kissváb hegy


A bejegyzés trackback címe:

https://tucat.blog.hu/api/trackback/id/tr791307820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása