Legfrissebb kommentek

Feed

Képek tucatszámra

2009.06.20. 01:12 Türkenhilfe

MIBŐL?

Sokan azonosítják a Rózsa-dombot a mérhetetlen gazdagsággal és ismerve a 4-500 ezer Forintos négyzetméterenkénti ingatlanárakat, nem is tévednek sokat. Mellette látszólag szerényen bújik meg a kerületi Mátyás király utca.

Az utca, ahol még a kacsaláb is kacsalábon forog. Az „igazi” Rózsadomb. Valahol ezeken a helyrajzi számokon kell keresnünk a hiányzó milliárdokat. Becslésekbe se mernénk bocsátkozni, mekkora lehet az utcában álló ingatlanok összértéke, persze sajnálhatjuk is őket, mennyi ingatlanadót kell majd fizetniük. Nyomor és luxus egymástól alig húsz percre. Kérdem, miből?
 
Színe: 
 
Fonákja: 
Kérdezzük meg tőlük! Hátha elárulják. A fenti szabványcetli itt tölthető le pdf formátumban, és tetszőlegesen bedobható bármely ház postaládájába, bármely autó ablakörlője alá berakható, ahonnan az említett kérdésre választ várunk.  

Tessék, csak tessék!

1 komment

Címkék: ingatlan pénz miből?


A bejegyzés trackback címe:

https://tucat.blog.hu/api/trackback/id/tr161196375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[Brn] · http://46os.blog.hu 2009.07.01. 19:01:20

Mind a hazai, mind a nemzetközi helyzet fokozódik.

fontolvahalado.igen.hu/835-kedves-rozsadombi-megis-mibol--lapszemle.html

(OFF Pénteken obatjuk. /ON)
süti beállítások módosítása